Grup Teatre

DSC_0004

Som un grup de gent vinculat a la parròquia de Sant Roc mitjançant distints camins: pel col·legi, per l’AMPA, per els Juniors… Però en aquest grup estem representats tots i és un punt d’encontre entre pares, fills, avis, professors, educadors Junior…, tots amb un mateix objectiu, fer teatre que és el que ens agrada. Des de sempre la parròquia i el col·legi Sant Roc ha tingut inquietuds interpretatives i sempre hem estat organitzant representacions teatrals amb qualsevol excusa. Des de l’inici en primària i infantil hem fet teatre, ja fora en Educació Física, en la classe, per Nadal…, però sobretot on comencem a despertar les dots interpretatives és a Secundària, on sempre hi ha ocasió de pujar-se damunt els taulons del teatre per a representar.

             Aquest grup naix de la necessitat de fer teatre d’una manera continuada i organitzada, ja que l’afició pel teatre no ha de ser una cosa puntual. Eixir a escena no té data de caducitat, aleshores, no hem de limitar la nostra participació en el teatre durant la nostra estada en el col·legi com alumnes, sinó que després podem continuar sent antics alumnes siga de l’edat que siga, allò important són les ganes de pujar a l’escenari.

            L’objectiu que pretén aquest grup de teatre és representar obres teatrals de manera periòdica on participe tothom que tinga un vincle amb la parròquia Sant Roc i amb el col·legi. I per aquells que sigueu més vergonyosos o us done por els focus de llum també podeu participar, ja que molta gent s’ha apuntat amb la voluntat d’ajudar amb la tramoia, decorats, vestuari, so, llums, direcció… que també són necessaris.

            Aquest grup serà un punt d’encontre entre gent de diferent edat, on sorgirà l’enriquiment mutu. En primer lloc, el nostre plantejament de treball és representar les obres adequades a les franges d’edat, així d’aquesta manera podrem adequar-se millor als horaris i realitats dels futurs artistes.

            Aquest Grup de Teatre Sant Roc que està donant els primers passos des de fa uns mesos, està poc a poc intentant posar-ho tot en marxa i dins de poc tots aquells que esteu interessats tindreu noticies nostres molt prompte. Tot açò ha sorgit d’un somni i com tots els somnis ens encantaria que foren realitat, per tant, entre tots fem que aquest somni es faja realitat.

Ens veiem a l’escenari.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: